ONS VERHAAL

ARONIA is één van de weinige familiebedrijven in België die nog onafhankelijk werkt. In de huidige consolidatie van de sector, staan we nog steeds op eigen benen en gaan we verder op eigen kracht. De nauwe banden met onze klanten en een sterke financiële structuur zorgen er voor dat we gewapend zijn voor de toekomst.

Met een 450-tal medewerkers behoren we tot de top 20 van schoonmaakbedrijven in België en daar zijn we best trots op.

Aronia maakt het verschil op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en personeelsbeleid. Deze 4 fundamenten staan centraal in onze bedrijfsvoering. De nodige certificaten ondersteunen onze visie op dit vlak. Ook op het vlak van consultancy en facilitaire dienstverlening behoren we tot de koplopers in België. De stevige fundamenten zorgen er voor dat we dagelijks de verwachtingen van onze klanten kunnen inlossen.

Door de tweede generatie op cruciale plaatsen in het bedrijf in te passen, wordt de toekomst van het bedrijf verzekerd met oog voor de economische realiteit en het specifieke van het eigen bedrijf. Bij Aronia mikken we steeds op een langdurige samenwerking en partnerships.

Over Aronia
450WERKNEMERS
3KANTOREN
75KLANTEN